Franse vrouw overlijdt door aanval stier

Aigues-Mortes in het zuidoosten van Frankrijk.
iStock Aigues-Mortes in het zuidoosten van Frankrijk.
Een inwoonster van Cannes is overleden aan de verwondingen die ze had opgelopen door een aanval van een stier tijdens het patroonfeest in Aigues-Mortes, in het zuidoosten van Frankrijk. De radiozender France Bleu Gard Lozère meldde vandaag dat de vrouw werd aangevallen toen ze zich tijdens een evenement in de arena van Aigues-Mortes tussen de tribune en de piste met stieren had begeven.

Een van de stieren sprong over de afrastering en doorboorde de vrouw, die enkele meters door de lucht ging voordat ze met haar hoofd op de grond terechtkwam. De zwaargewonde vrouw werd met een helikopter naar het ziekenhuis gebracht. Daar is zij overleden.

Op het patroonfeest in Aigues-Mortes in het departement Gard is vandaag 1 minuut stilte voor de vrouw gehouden.




3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Hilde Geysen

    Ze moest daar maar niet zijn vrijwillig om het lijden van dieren te aanschouwen.Die stieren wilden daar niet zijn maar moest sterven voor het plezier.

  • Josephine Buls

    BRAVO VOOR DE STIER ! Hoe kunnen mensen plezier vinden in zulke oerpraktijken ??? Wie zijn hier de Beesten ? de toeschouwers natuurlijk ... Kan Europa aan deze Barbaarse spelen geen pijl en perk stellen ??? men heeft het almaar over mensenrechten :hebben dieren dan geen rechten? Buls Josephine

  • Danielle Roggeman

    Spijtig voor die vrouw, maar stop met dieren te gebruiken als wegwetpproduct!