Franse tachtiger ligt 11 jaar lang dood in appartement in Nantes

Illustratiebeeld.
thinkstock Illustratiebeeld.
In de Franse stad Nantes is het lichaam van een tachtiger teruggevonden in zijn appartement. De man zou al elf jaar geleden gestorven zijn. 

Volgens het Franse gerecht is het lichaam van de man woensdag teruggevonden door de eigenaar van het appartement. Het lichaam bevond zich in een verregaande staat van ontbinding. 

Afgegaan op de tijdschriften die er nog lagen en de vervaldata op de voedingsmiddelen in de koelkast, is de man in 2008 overleden. Hij had geen dichte familie en zijn facturen werden automatisch betaald via domiciliëring. De buren hadden ook niet opgemerkt dat post zich bleef opstapelen in zijn brievenbus. 

De politie van Nantes is intussen een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak, al gaat men ervan uit dat het om een natuurlijk overlijden gaat.
17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Van der Aerden

  In het artikel staat dat de buren NIET gemerkt hebben dat de post zich bleef opstapelen! Hou eens 11 jaar uwe post bij, ge gaat er gene blijf mee weten denk ik.

 • Kim Daniels

  Da moet toch stinke in da app. Ni dat die man zen eige in den diepvries gestoke heeft he!!!

 • nicole thienpondt

  vindt dat erg 11 jaar en niet gemist wat voor buren had die mens als ik mijn buur 2 dagen niet zie sla ik al alarm ocharme diene mens om zo te sterven en daarna niet gemist te worden erg

 • Marinka Dumon

  Dieptriest ...

 • Pauline Desmet

  Hoe erg voor die man... !