Franse rappers gaan op de vuist in luchthaven: vertrekhal tijdelijk gesloten

De Franse rapper Booba (links) ging in de luchthaven van Orly op de vuist met collega-rapper Kaaris (rechts).
AFP De Franse rapper Booba (links) ging in de luchthaven van Orly op de vuist met collega-rapper Kaaris (rechts).
In de luchthaven van Orly nabij Parijs is vanmiddag een ernstig gevecht uitgebroken tussen de Franse rappers Booba en Kaaris en hun respectievelijke entourage. Resultaat: een tijdelijk gesloten vertrekhal, vertraagde vluchten en elf arrestaties. 

De twee rappers waren allebei op weg naar Barcelona, waar ze apart zouden optreden. Hoe het gevecht precies losbarstte, is onduidelijk. Op video's op sociale media is te zien hoe verscheidene mannen slaags raken tussen de rekken van een duty free winkel en in de gangen van een vertrekhal van de luchthaven. 

Volgens Franse politiebronnen werden elf mensen opgepakt. "Een klein aantal vluchten liep 15 tot 30 minuten vertraging op en de hal moest tijdelijk gesloten worden. Het inschepen moest tijdelijk verplaatst worden naar andere zones", zo lichtte de luchthavenautoriteiten toe. 

De 41-jarige Booba is al jaren één van de grote sterren van de Franse rap. Hij lanceerde mee de carrière van Kaaris, maar beide rappers vielen naar verluidt in onmin omdat Booba in zijn conflict met aartsrivaal Rohff onvoldoende steun voelde van Kaaris.
24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • baptist Van der Straete

  rap noemen ze dat, ik noem t eerder traag. krapuul dat niet wil werken. voor wat ambras hebben ze altijd tijd, snullen.

 • peter destoop

  er zijn er nog altijd die denken dat de wereld rond hen draait omdat ze veel op asocial media komen. Best eens tijdje in zwart Africa steken zodat ze eens echte armoede zien.

 • Erwin De Meyer

  Concurrentie uitschakelen?

 • Jef Denijs

  Rappers betekent zoveel als miserie. Zingen kunnen ze niet en de teksten die ze aframmelen, dienen enkel om zich af te zetten tegen onze maatschappij, die misschien hun ganse familie onderhoudt.

 • danny janssens

  Tja als je muziek vol met opruiende teksten zit , kan dit eens voorvallen wanneer je mekaar tegen het lijf loopt. Zijn de kindjes intussen uitgespeeld?