Franse agent doodt 3 mensen, hond en zichzelf

photo_news
Met zijn dienstwapen heeft een Franse politieagent (31) drie mensen doodgeschoten. Daarna heeft de agent ook zijn hond doodgeschoten en zelfmoord gepleegd.

Een van de slachtoffers is zijn schoonvader, de andere twee waren vermoedelijk voorbijgangers. De agent heeft ook geprobeerd zijn ex-partner (25) te vermoorden. Zij werd zwaargewond aangetroffen in een auto.

Daarnaast heeft de agent zijn schoonmoeder en schoonzus verwond. Een van hen is er volgens de Franse krant Le Parisien ook zeer slecht aan toe.
Het incident gebeurde gisterenavond rond 20.45 uur in de Parijse voorstad Sarcelles. Volgens de burgemeester van het stadje had de vrouw kort voor de schietpartij aangegeven dat zij wilde scheiden.

Zelfmoord is een groeiend fenomeen bij Franse agenten. Dit jaar hebben al meer dan zestig agenten zich van het leven beroofd.
3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Jil Heirman

    Wat een gigantische lafaard.

  • Jan Vanachter

    Zo rooskleurig is het leven van een agent nu ook weer niet. Ben blij dat ik in pensioen ben kunnen gaan. Zoals in elke job tegenwoordig is het meer voor minder en nog minder. Leefomstandigheden zijn niet meer normaal. Een job terug bij de politie, nee daar zou ik voor bedanken.

  • VIVIANE bastenie

    Dit is een familiedrama,alleen begrijp ik niet hoe men mensen zo maar kunnen doodschieten,als men gaat scheiden laat je ex partner met rust ,ik weet de emotie's spelen soms een grootte rol,Natuurlijk spelen bij de betreffende agent nog andere factoren een rol ,maar dan nog geen reden om andere mensen te doden ,maar ja zo zit onze samenleving momenteel in elkaar,triestig .