Familieruzie in Frankrijk loopt uit de hand: vijf doden

De brandweer werd opgeroepen omdat er rook kwam uit een appartement op de eerste verdieping van een gebouw.
AFP De brandweer werd opgeroepen omdat er rook kwam uit een appartement op de eerste verdieping van een gebouw.
In een appartement in het Franse Pau, in het zuidwesten van het land, zijn de lichamen van vier volwassenen en een kind ontdekt. Ze behoren allemaal tot dezelfde familie. Volgens een bron dicht bij het onderzoek lijkt het om een gezinsdrama te gaan. 

De brandweer trof de lichamen aan. Zij waren opgeroepen omdat er rook kwam uit een appartement op de eerste verdieping van een gebouw in het centrum van de stad. "Het gaat om twee stellen en een kind", zegt de bron bij het onderzoek aan het Franse persbureau AFP. 

"Het drama gebeurde binnen. Op een van de stellen en de andere vrouw zijn sporen van geweld gevonden." Tegen het kind werd geen geweld gebruikt. Het raakte waarschijnlijk bevangen door de rook van de brand. "Het lijkt erop dat een familieruzie ontspoord is tot een bloedbad", aldus Jean-Paul Brin, adjunct op het stadhuis van Pau. Er volgen de komende dagen nog lijkschouwingen op de lichamen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.