Familie van verdwenen Noorse miljonairsvrouw heeft opnieuw contact met vermoedelijke ontvoerders

Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, de vrouw van de Noorse ondernemer Tom Hagen.
AP Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, de vrouw van de Noorse ondernemer Tom Hagen.
De familie van een verdwenen Noorse miljonairsvrouw heeft opnieuw contact gehad met haar vermoedelijke ontvoerders. Maar er is tot dusver geen enkel bewijs geleverd dat de 68-jarige Anne-Elisabeth Falkevik Hagen nog in leven is. Dat zei de Noorse politie vandaag. 

De politiewoordvoerder vertelde dat er ditmaal op een ander platform contact is geweest. Details gaf hij echter niet. De familie kreeg half januari een bericht van de gijzelnemers, maar klaagde dat de communicatie via het gekozen digitale platform zeer beperkt was. De ontvoerders vroegen losgeld in cryptovaluta, volgens de media ter waarde van 9 miljoen euro.

Advocaat Svein Holden voegde eraan toe dat er pas met de kidnappers wordt onderhandeld als de ontvoerders bewijzen dat Hagen in leven is. 

De echtgenote van investeerder Tom Hagen, die tot de 200 rijkste mensen in Noorwegen behoort, wordt sinds 31 oktober vermist. De politie dacht meteen aan ontvoering, maar kwam daarmee pas op 9 januari naar buiten. Sindsdien zijn honderden tips binnengekomen.

De Noorse politie heeft een compleet callcenter opgezet om de honderden tips in de ontvoeringszaak van Anne-Elisabeth Falkevik Hagen in kaart te brengen.
EPA De Noorse politie heeft een compleet callcenter opgezet om de honderden tips in de ontvoeringszaak van Anne-Elisabeth Falkevik Hagen in kaart te brengen.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • José Gonzales

    Hopelijk komt het goed. Ik bid ervoor