Ex-vriendje over Russische spionne: "Ze was beest in bed"

Photo News
De onlangs opgepakte 007-babe Anna Chapman, die in de VS als spionne zou gewerkt hebben voor Rusland, blijft de gemoederen beroeren. The Sun pakt uit met haar ex-vriendje, Charlie Hutchinson (31). "Ze was roodheet", zei hij verwijzend naar haar rosse haarkleur. Alsof het vandaag nog niet warm genoeg is...

Hutchinson schrok zich een aap toen hij de foto van Anna Chapman - née Anna Kuschenko en dochter van een Russisch diplomaat - in de krant zag, nadat ze opgepakt werd door de FBI voor spionage.  "Toen we seks hadden, praatte en kreunde zij in het Russisch. Het duurde 2,5 uur en het was erg lekker. Zij was onvoorstelbaar." Nou!

Geen onderbroek

De stoeipartij was een uitloper van een ontmoeting tussen de bebrilde rechtenstudent en Chapman tijdens een nachtje uit in Southampton. De rosse Bond-stoot sprong als in een 007-film de taxi van Charlie in, die op weg was naar diens kot aan de universiteit. Hij had haar al eerder gesproken in een studentencafé.

"We waren beiden bezopen en toen we in mijn kamer kwamen, begon ze te strippen terwijl ik op het bed zat. Ze droeg geen onderbroek. Ze wist duidelijk waar ze mee bezig was."

Een week later ging het stel samen Italiaans eten, waarna er weer duchtig op los gesekst werd. "Ze was wild in bed, een veertien op tien! Ze kent standjes waarvan ik het bestaan niet eens vermoedde."

Geen foto's

Charlie was smoor op Anna, maar zij dumpte hem door haar gsm niet meer op te nemen telkens hij haar belde. Ze veranderde zelfs van nummer. Anna bleek overigens minstens vijf mobieltjes te hebben. "Het was zoeken welke gsm had gebiept als ze een sms'je kreeg", zegt Charlie in The Sun. Foto's mocht Charlie niet nemen van de bloedmooie Russische, die toen getrouwd was met een oud-student die ze in Moskou had verleid.

Macht en geld
Anna trouwde in Moskou met bedrijfsleider Alex Chapman in 2004, toen zij 22 was. Het koppel streek neer in Stoke Newington, ten noorden van Londen. Volgens een vriend van Chapman gebruikte Anna Alex om een Brits paspoort te krijgen. Ze gingen inderdaad uit elkaar en Alex (30) woont nu weer bij zijn ouders in. Alex wist van de bizarre Russische vriendjes van zijn vrouw. Hij mocht nooit mee op stap, "omdat er toch alleen maar Russisch zou gesproken worden". Hij zag ook dat er veel geld en vele invloedrijke mensen gemoeid waren met haar bezigheden.

Stewardess voor Ryanair?
Anna is nu 28. Ze werkte onder meer voor City whizkids, Barclays en misschien ook als stewardess voor Ryanair. In februari trok ze naar de VS. Daar werd ze samen met negen anderen gearresteerd op verdenking van spionage. Anna Chapman moet in de cel blijven. De negen anderen vroegen de vrijlating op borgtocht aan. Een elfde opgepakte verdachte in Cyprus, Robert Metsos (55), kreeg die ook en smeerde 'm. Eén van de gearresteerden studeerde aan Harvard onder een valse naam. Hij had de identiteit van een overleden Canadese baby gestolen. Nog een andere, Juan Lazaro, zou bekend hebben, nadat hij werd aangehouden in New York. (jv)

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News