Ex-gouverneur New Jersey had triootjes met vrouw en chauffeur

De ex-gouverneur van New Jersey en zijn vrouw waren gek van orgieën. Het paar dook regelmatig in bed met de privéchauffeur en die klapt nu uit de biecht over de 'Friday Night Specials'. Speciale vrijdagavonden die begonnen met stevig doordrinken en eindigen op een orgie bij de gouverneur thuis.

Bekentenis
"De gouverneur hield ervan om me aan het werk te zien met zijn vrouw. Ook zijn vrouw had me er graag bij in bed", beweert Pedersen. De seksfeestjes stopten toen McGreevey in 2001 verkozen werd tot gouverneur. McGreevey bekent, schrijft de Deense krant Ekstra Bladet. "Ja, we hadden orgieën maar dat is verleden tijd en nu willen we verdergaan met ons leven", aldus de 50-jarige die Amerika in 2004 met verstomming sloeg toen hij vertelde dat hij homo was.

Seksschandaal
Dat gebeurde in de nasleep van een seksschandaal waarbij een jonge medewerker van de gouverneur betrokken was. McGreevey stapte toen op als gouverneur en zijn vrouw zette meteen de scheiding in. Ze beweerde dat ze helemaal niet wist dat haar man homo was. (vsv)

Jim McGreevey en zijn vrouw Dina Matos deden het regelmatig met de chauffeur.
Jim McGreevey en zijn vrouw Dina Matos deden het regelmatig met de chauffeur.