Euroscepticus Nigel Farage brengt stem uit voor Europese verkiezingen: "Dit is complete nonsens”

De Britse euroscepticus Nigel Farage heeft zijn stem uitgebracht voor de Europese verkiezingen. Dat vindt hij “complete nonsens”. “Hopelijk wordt ik het kortstzittende parlementslid ooit”, klinkt het. Zijn ‘Brexit Party’ doet het alleszins goed in de peilingen.

Op de definitieve resultaten is het nog wachten tot zondagavond. Men verwacht dat de Conservatieve partij van premier Theresa May het slecht zal doen. Er wordt dan ook gefluisterd dat May zelf zal aftreden.
19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • florence vermeulen

  één van de grootse oplichters en mensen bedrieger! Maandelijks een riante som opvorderen van meer dan 15.000 euro, en dan zeggen dat Europa voor de Britse bevolking nadelig is !

 • Albert Viane

  Als hij het nonsens vind, waarom komt hij dan opnieuw op en waarom heeft hij dan 10-tallen jaren zijn zakken gevuld en zijn broek versleten in het Europees halfrond?

 • Toran Korshnah

  Chris Delanghe, de EU wil de UK wel loslaten, maar met een overeenkomst op basis van de afgelopen onderhandelingen tussen de UK en de EU. Het parlement schiet dus eigenlijk het eigen onderhandelde voorstel af. En meteen ook maar de rest van alle mogelijke oplossingen.

 • Paul Buckens

  Weten de Britten wel wat ze willen of is het enkel wat blaffen om nadien hun start in te trekken en hopen dat ze in de toekomst nog meer voordelen zullen krijgen om hun heldhaftige houding om toch te blijven en de boel verder mogen blijven saboteren ?

 • Roger Cooks

  Tenminste toch iemand die weet dat de EU een nutteloos veelkoppig geldvretend monster is. Windbuilen en EU graaiers zoals Verhofstadt zullen die opinie begrijpelijkerwijze natuurlijk niet delen...