Ga naar de mobiele website
^ Top

En dan staat er ineens een cruiseschip in je tuin

Screenshot
Bill Todhunter en zijn vrouw Yasmine hebben een prachtig stekje in Florida, vlak aan de plaatselijke haven. Hun tuin geeft uit op het water, wat voor een prachtig zicht zorgt. Tenzij er ineens een cruiseschip in de weg staat natuurlijk.

Het koppel keek deze week raar op toen er ineens een groot luxeschip van meer dan 300 meter lang in hun achtertuin aanmeerde. Normaal komen de schepen nooit zo dicht bij de rand van de kanaaldoorgang, maar het cruiseschip was door de stevige wind en woelige stroming een beetje uit koers geblazen.

De haven benadrukt dat niemand in gevaar was en dat het schip nooit de grond raakte. "De kapitein stond met ons de hele tijd in contact en wist het schip veilig naar zee te manoeuvreren." Toch waren de Todhunters er allerminst gerust in. " We keken naar buiten en de boeg van het schip kwam hoger dan ons huis. We wonen hier al zes jaar en hebben nog nooit zoiets gezien. Ze zijn nog nooit zo dicht gekomen", aldus Bill. En aan het geroep van zijn vrouw te horen, zal zij ook een moment of twee nodig gehad hebben om te kalmeren.

Meer over6 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Anonymous

  Wat een paniek voor niks!

 • Ph at

  Een beetje uit zijn koers is licht uutgedrukt...

 • Anonymous

  en dan ligt daar ineens een tuin in het vaarwater

 • Anonymous

  Hé schat , wat denk van mijn nieuwe aankoop ?

 • Guido B

  Ja,mijn terras komt niet in het water

Gesponsord

Meld een bug