Eerste slachtoffer Las Vegas geïdentificeerd: "Ik voelde dat hij in zijn rug werd geschoten. Hij heeft mijn leven gered"

Heather en Sonny.
Facebook Heather en Sonny.
Het dodental door de schietpartij in Las Vegas blijft verder oplopen. De zware balans: zeker 58 doden en 515 gewonden. Inmiddels is het eerste dodelijke slachtoffer geïdentificeerd: Sonny Melton (29). Hardwerkende verpleger en liefhebbende echtgenoot, tot zijn laatste adem.

Sonny Melton uit Big Sandy, Tennessee is één van de 58 mensen die omkwamen toen schutter Stephen Paddock (64) het vuur opende op een countrymuziekfestival op de Las Vegas Strip. Dat bevestigt zijn familie.

Sonny werkte als verpleger in het Henry County Medical Center, waar hij zijn vrouw en orthopedisch chirurg Heather leerde kennen. In juni 2016 trouwden ze. "Ik geloof het niet", reageert Heather in een statement aan FOX 17 News. "Sonny was de meest vriendelijke en liefdevolle man die ik ooit heb ontmoet. Hij redde mijn leven en verloor het zijne." Heather zegt dat Sonny haar met zijn lichaam van de kogelregen beschermde. "Hij greep me langs achter vast en begon met me te lopen. En toen voelde ik dat hij in zijn rug werd geschoten..." Het werd zijn laatste daad van liefde voor zijn vrouw.

Facebook22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Keerman

  Triestige dag, zinloos geweld met onnoemelijk veel leed.....

 • Ouriaghli Ahmed

  Oei had IS de aanslag niet opgeist? Elk gebeurtenis nu gaat IS de aanslag op eisen ze komen graag int nieuws ne scheet en ze eisen da al op, nu gaan de Amerikanen elkaar haten, Geweld is voor niets goed en wordt in elk geloof verafschuwd, RIP en veel sterkte voor de familie voor iedereen

 • eric debanne

  Triestig en zielig ! Waarom ???? Aanslag ! Terrorist ! Weer onschuldige mensen gestorven voor wat ??? De wereld is slecht

 • Javi Marl

  Ja noem het maar gewoon een schietpartij, en noem het vooral geen aanslag

 • turqui abdel

  Schietpartij??? Waarom wordt deze geen terrorist genoemd???ah ja was even vergeten... Innige deelneming aan de families slachtoffers...