Eerste besmetting met coronavirus in Egypte

Medewerkers van de Egyptische Quarantaine-authoriteit meten de lichaamstemperatuur van pas aangekomen reizigers op de internationale luchthaven van Caïro om mogelijke gevallen van het coronavirus op te sporen.
AFP Medewerkers van de Egyptische Quarantaine-authoriteit meten de lichaamstemperatuur van pas aangekomen reizigers op de internationale luchthaven van Caïro om mogelijke gevallen van het coronavirus op te sporen.
Voor het eerst heeft ook in Egypte een persoon positief getest op het nieuwe coronavirus. Dat meldt het Egyptische ministerie van Volksgezondheid.

Er waren enkele tests nodig voordat de test positief bleek. De persoon vertoont geen symptomen, maar werd in quarantaine geplaatst. Het is niet duidelijk welke nationaliteit de besmette persoon heeft. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • vandekempen bart

    het hek is nu van de dam.