Eerste Amerikaanse humanitaire hulp aan geblokkeerde Venezolaanse grens aangekomen

Mensen betogen tegen president Nicolas Maduro die de hulpgoederen voorlopig niet wil doorlaten.
AFP Mensen betogen tegen president Nicolas Maduro die de hulpgoederen voorlopig niet wil doorlaten.
De eerste vrachtwagens met Amerikaanse humanitaire hulp voor de bevolking van Venezuela zijn aangekomen in de Colombiaanse grensstad Cucuta.

Zender Caracol toonde hoe vrachtwagens zich naar een brug aan de grens begaven die nog steeds geblokkeerd is door een tankwagen en twee containers, daar klaarblijkelijk door het Venezolaanse regime gezet. De vrachtwagens vervoeren 100 ton voedsel en geneesmiddelen, aldus Caracol.

Vertegenwoordigers van de VS zullen met de zelf uitgeroepen interim-president Juan Guaido bespreken hoe de hulp de grens over kan geraken niettegenstaande het weerwerk van de regering van president Nicolas Maduro, wist Caracol ook.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Albert De Vries

    Eerst duwt de VS Venezuela en de Venezolanen meer dan 10 jaar in de armoede door allerlei schurkenstreken en nu gaan ze hypocriet Amerikaanse humanitaire hulp voor de bevolking van Venezuela gaan afleveren alleen om de populariteit en aanhang van de onwettige want zichzelf uitgeroepen interim-president Juan Guaido op te krikken... Moet er nog zand zijn