Eerst seks met de juf, dan pas goede punten

Nog twee andere leraressen gaan over de schreef

Yokasta M.
Rv Yokasta M.
Seks in ruil voor goede punten: dat perverse principe huldigde een Colombiaanse lerares in Medellin. Yokasta M. (40) liep tegen de lamp toen een van de minderjarige studenten zijn ouders inlichtte, ze riskeert nu veertig jaar cel. Klein detail: de vrouw was ook nog getrouwd.

De feiten vonden plaats tussen januari en april 2016. Yokasta benaderde de leerlingen van 16 en 17 jaar via sociale media, soms vroeg ze ook hun nummer in de klas. "Om hen te helpen met hun studies", luidde haar excuus. In werkelijkheid bestookte ze hen met pikante foto's en oneerbare voorstellen. Als de jongens weigerden, dreigde ze ermee hen te buizen.

Aan erotisch getinte foto's geen gebrek bij deze juf...
Rv Aan erotisch getinte foto's geen gebrek bij deze juf...

Haar laffe chantagepraktijken eindigden toen de vader van een van de slachtoffers de wulpse plaatjes onder ogen kreeg. Haar echtgenoot vroeg intussen ook de scheiding aan.

Hunter Day droeg deze outfit toen ze bij de lurven gevat werd.
Canadian County Sheriff's Office Hunter Day droeg deze outfit toen ze bij de lurven gevat werd.

In de val gelokt
Yokasta is echter niet de enige die buiten de lijntjes kleurde. Ook in Oklahoma vloog een juf achter de tralies omdat ze het bed gedeeld had met een van haar leerlingen. De ouders van de minderjarige ontdekten dat ze ook erotisch getinte foto's uitgewisseld hadden.

Canadian County Jail

De 22-jarige jongedame werd vorige woensdag in de val gelokt door de politie. Agenten gebruikten de gsm van het slachtoffer om een nieuw afspraakje te regelen. "Ik ben thuis, de deur is zoals gewoonlijk niet op slot", stuurde Hunter Day terug. Ze bleek het al gezellig gemaakt te hebben, met onder meer kaarsjes in de woonkamer.

De lerares chemie kon niet anders meer dan de feiten opbiechten. Haar borgsom bedraagt 85.000 dollar (72.000 euro).

Katherine Ridenhour.
Rv Katherine Ridenhour.

Game over
Diezelfde dag was het ook 'game over' voor Katherine Ridenhour (23). De getrouwde juf uit Concord (North Carolina) bleek er een intieme relatie op na te houden met een 17-jarige student. Ze diende haar ontslag in en riskeert nu twee jaar cel.
78 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jamila Falkou

  Wanhopige wereld

 • Peke Stoemp

  Ik ben eigenlijk wel eens benieuwd of de commentaren hetzelfde zouden zijn mocht het gaan over een leraar die met zijn 17-jarige leerlinge de koffer in duikt...

 • Alexander Stroobants

  Denk dat er vele in de plaats van deze jongeren zouden willen zijn. Nt schijnheilig , mag nt maar om hier een cel straf voor uit te voeren, sorry. Er zijn ergere dingen in het leven

 • Gerry Cle

  Het is onaanvaardbaar dat iemand zijn machtspositie gebruikt om anderen tot seks te dwingen. Of het nu om mannen of vrouwen gaat heeft geen enkel belang. Dat ze bovendien nog fraudeert met de punten maakt haar totaal ongeschikt voor haar job.

 • eric brack

  jammer dat zoiets altijd moet eindigen met een celstraf. Het lijkt altijd alsof die gasten nooit naar porno sites gaan kijken , maar oje als ze echt in contact komen met leuke seks, dan gaan ze stoer doen bij vrienden en het is naar de bom. Een leerkracht moet inderdaad wel haar grenzen kunnen stellen, maar daarvoor een celstraf geven is er dik over. Jammer dat er nog steeds zoveel mensen in het Victoriaans tijdperk leven.