Duitser bekent dat hij met wolfmasker op meisje (11) in bosjes sleurde en verkrachtte

Het bewuste wolfsmasker ziet er ongeveer zo uit
Duitse politie Het bewuste wolfsmasker ziet er ongeveer zo uit
Een 42-jarige man heeft bekend dat hij vorige maand in München een meisje van 11 heeft verkracht terwijl hij een wolfsmasker droeg. Via zijn advocaat leverde hij een schriftelijke verklaring in. Het gerecht wilde verder geen details over de zaak geven.

Volgens de raadsman van de verdachte heeft hij de bekentenis ingeleverd om het meisje een intensieve ondervraging te besparen. 

De man zou vorige maand het meisje de bosjes in hebben gesleurd. Daar rukte hij haar de kleren van het lijf en misbruikte haar. De politie kwam de verdachte op het spoor toen DNA dat op het meisje werd aangetroffen door een databank werd gehaald. De verdachte is eerder veroordeeld voor onder andere kindermisbruik.

Rechercheurs vonden vorige week het wolfsmasker in een afvalcontainer in de buurt van het woonhuis van de man. Die verblijft nu in een gesloten afdeling van een psychiatrische kliniek.
19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Delafontaine

  Ik zal maar niet posten wat ik graag met die gast zou doen of ik word versleten als psychopaat.

 • Jean De Grande

  Psychiatrische kliniek? Wie heeft die gast weer laten lopen na de vorige keer? Die is minstens evenveel schuldig.

 • Peter Janssen

  En wéér een veroordeelde pedofiel, gekend door het gerecht,weer een falende overheid die de maatschappij niet kan of wil beschermen tegen recidivisten waardoor wéér een kínd beschadigd is voor het leven.schándelijk!!!!

 • Luc Bril

  Geen geld en tijd aan verspelen, kost een zak geld aan de maatschappij, opsluiten in een isoleercel, op brood en water tot aan zijn einde.....amen en uit. Luc Bril

 • marie-claire de bosscher

  en weer was hij gekend....