Duitse moeder wil zwangerschap verbergen en dumpt pasgeboren baby in vuilniszak in het struikgewas

Illustratiebeeld
thinkstock Illustratiebeeld
De Duitse politie heeft ternauwernood een baby kunnen redden die door haar moeder in een vuilniszak achter haar huis in de struiken was gelegd. Na drie uur in de vuilniszak was de zuurstof bijna op. Het meisje, dat een lichaamstemperatuur van slechts 31 graden had, is inmiddels buiten levensgevaar, maar moet nog wel behandeld worden.

De moeder, die haar zwangerschap wilde verbergen, is aangehouden. Ze woont met haar verloofde in het stadje Kierspe in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Samen hadden ze al een dochtertje van een jaar oud toen ze opnieuw zwanger werd. Na bloedingen belandde ze in het ziekenhuis, waar werd vastgesteld dat ze bevallen moest zijn.

Agenten vonden het kindje daarop gewikkeld in twee handdoeken in de vuilniszak nadat ze het meisje hoorden huilen.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Christine Laevers

  Geen geld voor een bezoek aan de huisdokter voor een voorschrift contraceptiva ? Of de man die het verbood ? We kennen de context niet.

 • mathieu optRoodt

  eenzame opsluiting levenslang water en brood zoals het vroeger was meer verdiend dat koppel niet, spaar me de elende als je geboren wordt bij zo,n koppel

 • Liesbeth Cuppens

  Onbegrijpelijk dat zulke verhalen nog steeds de wereld niet uit zijn. Er zijn zoveel kinderloze ouders die dat kindje liefdevol zouden opvangen. Gelukkig waren er alerte agenten in de omgeving om het meisje de eerste zorgen te dienen.

 • Jos Plessers

  Ok,poging tot moord op totaal weerloos persoon:levenslang opsluiten.Er zijn talloze manieren om ongewenste zwangerschap te voorkomen!Daarom:keihard optreden.