Duitse broertjes van 5 en 8 jaar stelen auto van ouders en richten ravage aan

De auto van de ouders moest na het ongeluk worden weggesleept.
Twitter De auto van de ouders moest na het ongeluk worden weggesleept.
Een 8-jarige jongen en zijn 5-jarig broertje hebben gisteravond in de Duitse plaats Hagen (Noordrijn-Westfalen) een ongeluk veroorzaakt nadat zij de auto van hun ouders hadden meegenomen voor een ritje. Niemand raakte gewond, maar het voertuig raakte zwaar beschadigd.

De oudste van de twee zou de chauffeur zijn geweest toen de auto rond 23.30 uur tegen een geparkeerde aanhanger knalde. Zijn broertje zat op de passagiersstoel. Naast de aanhanger raakte ook een geparkeerde auto beschadigd. Het ongeluk gebeurde een straat verder dan de straat waar het gezin woont.

De ouders van de twee jongens zeiden dat hun kinderen onopgemerkt waren weggeslopen. De politie verwijt de ouders hun toezichtplicht te hebben verzaakt. Hun auto moest alvast worden weggesleept. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • jonis mommerency

    En daarom kopen sommige mensen liever een hond :-D

  • Kenneth Stevens

    om 23:20 uur? Die kinderen moeten niet naar bed ofzo?