Drugsdealer snijdt het vel van zijn vingers af en kan met valse vingerafdrukken vijftien jaar aan gerecht ontsnappen

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
De Spaanse politie heeft nabij Madrid een drugsdealer opgepakt die al vijftien jaar gezocht werd. De man kon al die tijd aan het gerecht ontsnappen doordat hij zijn vingertoppen had afgesneden en verbrand om zijn vingerafdrukken uit te wissen. Ook plantte hij nieuwe huid in op zijn vingers om de politie te misleiden.

De man werd dinsdag door een gespecialiseerde antidrugsbrigade gearresteerd nabij Madrid. Volgens de Policia Nacional was de man, die afkomstig is uit de Noord-Spaanse regio Asturias. al vijftien jaar op de vlucht. “De verdachte had zijn vingerafdrukken dermate veranderd dat ze niet meer herkenbaar waren”, aldus de politie in een mededeling. “Niet alleen sneed hij zijn vel af of verbrandde hij zijn vingertoppen, ook gebruikte hij micro-implantaten van huid. Hij liet bovendien een haartransplantatie uitvoeren om onherkenbaar te zijn. 

Volgens de politie waren de operaties aan zijn vingers bijzonder secuur uitgevoerd. Hij reisde de wereld rond onder zowel een valse Peruviaanse als Kroatische nationaliteit. Hij reisde vanuit Spanje onder andere naar Marokko om zich daar in te laten met illegale drugsactiviteiten. “Bij zijn arrestatie had hij ook nog eens twee beveiligde telefoons bij zich.”

De drugsdealer kon na vijftien jaar gevat worden.
Policia Nacional De drugsdealer kon na vijftien jaar gevat worden.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.