Drugsbende liquideert Antwerpse crimineel in Rotterdam

ANP XTRA
Bij een schietpartij vrijdagavond in Rotterdam, is vermoedelijk Samir B. uit Deurne omgekomen. Samir B. werd geraakt door meerdere kogels en werd vrijdag in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar hij overleed zondag aan zijn verwondingen. 

De schietpartij vond vrijdagavond plaats in de Socratesstraat in Rotterdam.  Getuigen hoorden meerdere schoten. De politie trof een zwaargewonde man aan op straat. Volgens getuigen vluchtte na de feiten een donkere man met rode zak weg. 

De Nederlandse politie kon afgelopen weekend nog niet met zekerheid zeggen wie het slachtoffer was, wel dat het om een persoon uit België gaat. Volgens bronnen in Antwerpen gaat het dus om Samir B., een gekende drugscrimineel. In 2015 werd hij nog veroordeeld tot drie jaar cel. 

De politie van Rotterdam is een grootschalig onderzoek gestart naar de dader(s). Ze hopen dat via beelden van bewakingscamera's duidelijk wordt wat er vrijdag in de Socratesstraat gebeurd is tussen dader(s) en slachtoffer.
45 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • GREGORY DENORME

  Doe maar lekker voort zo..........

 • Cooks Roy

  Alleszins beter dan de straffen van pater Geens.

 • Dan Midden

  3jaar gekregen in 2015 en toch al op vrij voeten? Had justitie zijn plicht gedaan leefde deze persoon nog!

 • ANN LIMBOS

  Goed zo, weer ene minder voor het gevang.

 • Karl Huysmans

  Laat ze elkaar maar afmaken. Eindelijk eens goed nieuws in 2018.