Droom gaat in vervulling: homokoppel verwacht eerste biologisch kind

Biff en Trystan verwachten deze zomer hun eerste biologische kindje.
Facebook Biff en Trystan verwachten deze zomer hun eerste biologische kindje.
Biff Chaplow en Trystan Reese zullen binnenkort hun eerste biologisch kindje verwelkomen. Trysten, die transgender is, zal deze zomer bevallen van een zoon. Het homokoppel uit Orgenon heeft al twee geadopteerde kinderen, Riley en Hailey.

Het bijzondere verhaal van Biff en Trystan gaat de wereld rond. Het homokoppel is zich volop aan het voorbereiden op de komst van hun baby deze zomer. De twee adopteerden in 2011 het nichtje en neefje van Biff nadat zijn zus door een verslaving niet meer in staat was voor de kinderen te zorgen. Maar Biff en Trystan droomden al langer van een biologisch kindje van hun twee.  

Vorig jaar raakte Trystan al eens zwanger, maar dat eindigde in een miskraam. Het koppel wou na het miskraam even wachten voordat ze opnieuw zouden proberen. Maar om zwanger te worden moest Trystan stoppen met het innemen van mannelijke hormonen. Hij kreeg echter complicaties omdat hij niet langer testosteron nam. Het koppel besloot dan maar om toch door te gaan met hun pogingen om zwanger te worden. En dat is gelukt, want de twee mannen verwachten deze zomer hun eerste biologische kind.

Facebook52 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • I Lis

  Heel erg bizar! Zij kiest om man te worden...maar nadien wil ze wel alles kunnen doen als een vrouw! Zeer vreemd!!

 • Mauveke

  En hoe leggen ze dst aan hun kids uit.u vader is ook u moeder

 • de waarheid kwetst

  Top model...het zijn geen frustraties maar het is pure waarheid en waanzin ! Zulke idiote situaties kan je als normaal "wezen" niet "verdragen"... leer hier ook mee omgaan !

 • Mieke Bijns

  Fantastisch om te zien dat er voor dit koppel toch een kans is op een biologisch kind van hen beiden. Dat kind is al enorm geliefd voor de geboorte, dat kan niet anders dan goed komen.

 • Sabrina Di Stefano

  Nou nou. Wat een onverdraagzame reacties! Die mensen gaan tenminste met liefde voor dat kind zorgen, en is dat niet het belangrijkste? De enige vraag die ik me stel is hoe hij gaat bevallen, als transgender is hij toch omgebouwd?