Dronken vader dwingt zoontjes om van tweede verdieping te springen

thinkstock
In Spenge in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen heeft zich een vreselijk familiedrama afgespeeld op oudejaarsavond. Volgens de politie heeft een man die zwaar onder invloed was, zijn beide kinderen gedwongen om uit het venster van de tweede verdieping van hun ouderlijke woning te springen.

De broertjes van zes en negen jaar oud liepen ernstige verwondingen op toen ze neerkwamen op de stoep. De politie van Bielefeld en de openbaar aanklager hebben bevestigd dat de erg dronken vader zijn kinderen tot de sprong uit het venster gedwongen had. De 39-jarige man werd gearresteerd, maar heeft vooralsnog geen commentaar gegeven op de beschuldiging.

Aanvankelijk hadden getuigen de politie gewaarschuwd nadat ze de bloedende kinderen op de stoep zagen liggen. Een van de jongens zou tevergeefs geprobeerd hebben om zich vast te houden aan een dakgoot vooraleer hij op de grond viel.

De hulpdiensten brachten de broers naar de omliggende ziekenhuizen. Ze verkeren niet langer in levensgevaar. De politie wil de vader laten berechten voor poging tot doodslag.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • marie-christine coussement

  sommige mensen mogen toch echt geen kinderen krijgen

 • dominique van beylen

  zeer lange gevangenisstraf krijgen.

 • Christina Van Dyck

  Dit is geen poging tot doodslag, maar regelrechte moordpoging en dan nog op z'n eigen kinderen! Die vader moet heel lang opgesloten worden.

 • jan swaenen

  Bwaaaaaa ik wordt er ziek van, was is er toch mis met die " maffe ziekelijke" mensen op de wereldbol. En het ergste is dat er " zoveeeeel" van rondlopen. Allemaal samen zetten op een eiland en dit met elkaar laten doen. Ziekelijke hufters! !!

 • Marc Geerts

  Steek die onozelaar maar minstens 15 jaar vast en dan zijn de kinderen meerderjarig en dan kunnen ze nog zelf beslissen dat ze die lafaard nog willen zien.