Drie vrouwenlijken ontdekt in appartement in Washington

Illustratiebeeld.
Thinkstock Illustratiebeeld.
De Amerikaanse politie heeft eind april in een appartement in Washington drie skeletten van vrouwen aangetroffen. Uit het onderzoek is gebleken dat ze alle drie vermoord zijn. Dat melden de lokale autoriteiten vandaag.

Tijdens werken in een appartement ten zuidoosten van de Amerikaanse hoofdstad hadden arbeiders op 25 april botten ontdekt. Twee dagen later bevestigde de wetsdokter dat het om menselijke resten ging. Nog een dag later werden twee andere skeletten aangetroffen.

Intussen is bekend dat het om drie vrouwenlichamen gaat. "Ze zijn vermoord", zei de politie van Washington vandaag tijdens een persconferentie. De FBI voert nog DNA-analyses uit. De slachtoffers zijn nog niet geïdentificeerd. Volgens de politie staat het wel vast dat de slachtoffers met geweld om het leven werden gebracht. Twee lijken vertoonden kogelwonden.

Het tijdstip van hun overlijden is nog niet bekend. Volgens de politie zouden ze minder dan een jaar geleden om het leven zijn gebracht. De politie tast ook nog in het duister of de moorden van de drie vrouwen iets met elkaar te maken hebben.
De politie heeft ook nog geen spoor van een dader.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Mady Vermeulen

    Zo moeilijk kan het toch niet zijn om de eigenaar of huurder van dat appartement op te sporen? Of om de andere eigenaars of huurders te ondervragen?