Drie gewonden na steekpartij bij Rotterdamse club, toestand één slachtoffer zorgwekkend

De hulpdiensten rukten massaal uit.
Mediatv De hulpdiensten rukten massaal uit.
Bij een steekpartij bij club Vibes in het Rotterdamse centrum zijn vannacht drie slachtoffers gevallen. Dit gebeurde rond sluitingstijd op de Westersingel. Twee slachtoffers raakten zwaargewond. De politie noemt de toestand van een van hen zorgwekkend.

De politie heeft snel na het incident vier mensen gearresteerd. Een man werd bij de steekpartij in de boeien geslagen, de drie andere verdachten reden in een auto ter hoogte van Ridderkerk. Naar de auto met kenteken werd uitgekeken, omdat die zou zijn weggereden na de steekpartij.

De slachtoffers lagen buiten op straat en half op de drempel van de club, die rond het tijdstip van de steekpartij sloot. Er zouden nog mensen binnen zijn geweest, toen groot alarm werd geslagen. Wat aan de steekpartij vooraf ging, is onduidelijk. Er zou een groepje ruzie hebben gekregen.

Operatie op straat

Meerdere ambulances en trauma-artsen zijn na het alarm kort naar het incident gereden om de slachtoffers te helpen. Bij het zwaargewonde slachtoffer is op straat een eerste operatie uitgevoerd, daarna werd ook hij naar het ziekenhuis gebracht net als de twee andere gewonden.

De politie heeft de Westersingel afgesloten en is een groot onderzoek gestart om op een rij te krijgen wat er is gebeurd.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jos Plessers

    Welja,als je gaat stappen neem je mee:messen,schiettuig!Je zou je eens moeten verdedigen! Manmanman