Drie gewonden bij aanval met "schadelijke vloeistof" in Londen

Illustratiefoto.
Thinkstock Illustratiefoto.
Twee twintigers en één minderjarige zijn zaterdagochtend met een bijtende vloeistof aangevallen op straat in Londen. Dat meldt de BBC. Het drietal werd naar het ziekenhuis afgevoerd. Over de dader is nog niets bekend.

De drie mannen, 17, 22 en 27 jaar oud, werden rond half zes ’s morgens gevonden in de Kingsland High Street in Hackney, Londen. Ze werden door de hulpdiensten naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging.

De politie laat weten dat de vloeistof waarmee de mannen werden besproeid nog wordt onderzocht. Het zou niet om een zuur gaan, maar wel om een “schadelijke” vloeistof zoals een gif.

Over de dader is nog niets bekend.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • jan janssens

    Het gaat een Rus zijn ...

  • Pedro Gonzalez

    Is dat zomaar aanvallen van mensen een virus geworden?

  • Arthur Houben

    UK is al verloren, culturen waar met zuur gooien schering en inslag zijn,worden stilaan meerderheid..multikul dankzij de politiek.