Drie bekende youtubers omgekomen na val van waterval

Ryker Gamble, Megan Scraper en Alexey Lyakh.
GoFundMe Ryker Gamble, Megan Scraper en Alexey Lyakh.
Drie jonge avonturiers zijn in Canada van een waterval gestort en om het leven gekomen. Het trio deed via sociale media verslag van hun reisavonturen, bericht de BBC. Ze maken onderdeel uit van de de groep High On Life, die 1,1 miljoen volgers heeft op Instagram en ruim een half miljoen abonnees op YouTube.

Ryker Gamble, Alexey Lyakh en Megan Scraper kwamen eerder deze week om het leven bij waterval Shannon Falls in Brits-Columbia. Getuigen verklaarden volgens de Canadese omroep CBC dat Scraper bij de waterval uitgleed en in het snel stromende water belandde. De twee mannen zouden haar vervolgens te hulp zijn geschoten.

De politie zegt dat het trio 30 meter omlaag is gestort. Andere leden van de groep reageerden geschokt op de dood van hun vrienden. "Ze waren drie van de vriendelijkste, meest gedreven en extraverte mensen die je ooit zou kunnen ontmoeten", zegt High On Life.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Michel de Coorebyter

  Wat kwam hier nog aan bod over "welverdiend"?

 • Danny Maenhaut

  Je hoort het meer en meer van dergelijke waaghalzen : veel extreme sporters of durvers komen vroeger aan hun eind... wie zoekt.... jammer, maar helaas !

 • lodewijk maesen

  zij geven hun leven voor bekendheid...

 • bryan de ceuster

  Wat heeft "extravert" nu te maken met de positieve beschrijving van de personen? Alsof het beter is om extravert te zijn dan introvert.

 • Johnny De Sutter

  Onlangs toevallig nog filmpjes van hen bekeken. Zo zie je maar. Lekker reizen en genieten.. en dan zo eindigen.