Drama in Nederlands pretpark:
vermist meisje (3) dood teruggevonden

De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse in Duinrell. Uiteindelijk vond een brandweerteam het meisje in een sloot.
Jos van Leeuwen De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse in Duinrell. Uiteindelijk vond een brandweerteam het meisje in een sloot.
Een urenlange zoektocht naar een 3-jarig meisje dat vanmiddag vermist raakte in pretpark Duinrell in het Nederlandse Wassenaar, is geëindigd in een tragedie. Het levenloze lichaam van de peuter werd door hulpverleners in het attractiepark aangetroffen.

De familie verbleef met het kind op de camping van Duinrell in Wassenaar. Rond 13 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd omdat familieleden het meisje nergens konden vinden.

Politie en brandweerduikers zochten urenlang met man en macht naar het kind. Ook de politiehelikopter circuleerde boven het park. Gevreesd werd dat het kind in het water was terechtgekomen.

Uiteindelijk werd het kind inderdaad aangetroffen in een sloot bij de camping. Ondanks "levensreddende handelingen'" overleed ze ter plaatse, aldus de politie. Zij zijn ook een onderzoekt gestart naar de exacte toedracht. Omstanders en familieleden krijgen slachtofferhulp. 

De directie van het park "leeft zeer mee met de familie en naasten van het kind", wordt nog gemeld in een verklaring. "Onze zorg gaat eveneens uit naar de betrokken medewerkers." Het attractiepark blijft wel gewoon open voor bezoekers.
40 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jef Lois

  Dan zullen we het snel weten als Norris na Belgiĕ een tijd mag rijden in de wagen van Vandoorne of het aan zijn wagen of aan hem ligt want als Norris dezelde tijd of beter gaat doen als VD dan gaat hij zelfs dit seizoen niet uit rijden en terecht. In de F1 moet je presteren en niet enkel rondjes draaien.

 • Janna Boonstra

  Tja, wie heeft er op dat kind gelet? Niemand dus !!!!

 • emiel wouters

  Hoe erg het ook mogen zijn. Een kind van 3 laat je niet alleen. Ouders moeten dit begrijpen. En soms is er pijn om te leren. Hoe erg ook.

 • conny van steertegem

  Triestig..... sterkte aan de nabestaanden .....

 • Steven Vanden Broeck

  Bob Dekkers, perfect verwoord, geen letter aan toe te voegen! RIP en sterkte voor de nabestaanden. De grootste nachtmerrie van elke ouder.