Donald Trump verkeert "in blakende gezondheid"

REUTERS
De president van de Verenigde Staten Donald Trump verkeert op zijn 71ste "in blakende gezondheid". Dat zegt het Witte Huis vrijdagavond, zijn arts citerend, na het eerste medisch onderzoek sinds hij aan de macht kwam een jaar geleden.

"Het medische bezoek van de president vandaag aan het nationaal militair hospitaal van Walter Reed is uitzonderlijk goed verlopen. De president verkeert in blakende gezondheid en ik kijk ernaar uit om het publiek er dinsdag over te informeren", zei arts Ronny Jackson, die eerder al met Trumps Democratische voorganger Barack Obama werkte.

Het recente boek 'Fire and fury' van journalist Michael Wolff, over de verkiezingscampagne van Trump en zijn eerste jaar in het Witte Huis, deed recent nog vragen rijzen over de geestelijke gezondheid van Trump. Verantwoordelijken van het Witte Huis gaven alvast aan dat een psychiatrisch onderzoek geen onderdeel was van het medisch onderzoek van vrijdag. Zelf zei Trump in een reactie dat hij "een stabiel genie" is. 
9 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Edmond Dantès

  Verwonderd mij niets, gezien zijn streng fastfood dieet.

 • jozee segers

  Ook in zijn koppeke ok ? Ik denk het niet.

 • Ronny Van de Wal

  Het feit dat hij knettergek is laten we even achterwege.

 • Diane Bernaerts

  Fysiek misschien wel, maar hebben ze hem ook psychiatrisch getest?

 • paul van de velde

  Die man weet uitstekend wat hij doet. Zijn volk dienen waar hij voor gekozen is en taal spreken die ieder verstaat. De beste die ze al gehad hebben.