Dominique Strauss-Khan met zijn vriendin getrouwd in Marrakech

Myriam L'Aouffir en Dominique Strauss-Kahn, vorige maand in Parijs.
photo_news Myriam L'Aouffir en Dominique Strauss-Kahn, vorige maand in Parijs.
Dominique Strauss-Kahn, de gevallen topman van het Internationaal Muntfonds (IMF), is dit weekeinde in het Marrokaanse Marrakech met zijn vriendin Myriam L'Aouffir getrouwd. Dat heeft de Franse krant Le Parisien deze avond gemeld.

De twee zijn sinds 2013 officieel een koppel. Myriam L'Aouffir is in Marokko geboren.

De socialist Strauss-Kahn (68) was na de eeuwwisseling een rijzende politieke ster in Frankrijk en was in de aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2012 zelfs een favoriet. Van 2007 af was hij directeur-generaal van het IMF in Washington.

Hotelkamer
Daar kwam in 2011 een einde aan in verband met een seksschandaal in New York. Hij werd door hotelmedewerkster Nafissatou Diallo ervan beschuldigd dat hij haar zou hebben aangerand en haar hebben gedwongen tot orale seks. Het leidde tot een arrestatie op de JFK-luchthaven en een voorarrest dat breed in de wereldpers werd uitgeperst. De Amerikaanse justitie seponeerde uiteindelijk de zaak.

De naam van DSK, zoals de man in Frankrijk is gekend, dook op in een in Frankrijk geseponeerde verkachtingszaak en de Carlton-zaak rond prostitutie. Hij verkreeg daarin vrijspraak op alle punten.

Sinds 1989 was Strauss-Kahn met actrice Anne Sinclair getrouwd, maar een jaar na de affaire in New York kwam daaraan een einde. In Marrakech heeft de gevallen politicus een optrekje.

Dominique Strauss-Kahn bezit deze woning in de Marokkaanse stad Marrakesh.
afp Dominique Strauss-Kahn bezit deze woning in de Marokkaanse stad Marrakesh.5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jan maes

  Bekeerd tot de islam samen met het imf en lagarde

 • Leo De Laet

  Sinds wanneer is Ann Sinclair een actrice?

 • maurice Verstuyf

  Ann Sinclair was geen actrice maar was werkzaam in de media. Jullie verslaggever is waarschijnlijk een mislukte acteur die het nu in de media probeert. Is dat een optrekje van DSK in Marrakech? Wat maat een huis dan zijn?

 • stijn rogiers

  Zat die nie in de bak?

 • Pierre van Hauwaert

  Ann Sinclair is of was nooit een actrice zoals in het artikel vermeld , maar een Tv-persoonlijkheid en nieuwslezeres op de Franse TV.