Dolle schutter Californië baadde in luxe

Rodger in zijn BMW ter waarde van 30.000 euro
Facebook Rodger in zijn BMW ter waarde van 30.000 euro
Elliot Rodger, de 22-jarige student die vorige vrijdag een bloedbad aanrichtte in een studentenwijk in Santa Barbara, pronkte op Facebook met zijn dure BMW, zonnebril en exclusieve reisjes.

Op Youtube klaagde Rodger over zijn gebrek aan affectie. Zo kon hij het niet verkroppen dat hij nog steeds maagd was en geen enkel meisje naar hem omkeek. Volgens Rodger was het leven niet eerlijk, maar op zijn Facebookpagina blijkt dat hij op financieel vlak niet te klagen had.

De BMW waarmee hij door de studentenwijk reed terwijl hij jongeren doodschoot, was een 328I coupé ter waarde van 30.000 euro. Daarnaast had hij ook een Mercedes terreinwagen van 40.000 euro. Op zijn foto's is hij te zien met een peperdure zonnebril, in een eersteklassevlucht naar Groot-Brittannië en op een privé-concert van Katy Perry.

Elliot was de zoon van de bekende regisseur Peter Rodger, die meewerkte aan de kaskraker 'The Hunger Games'. Zijn stiefmoeder is een actrice die in films als 'Lovelace' en 'Playing for Keeps' speelde. Zij probeerden op de noodlottige avond hun zoon nog tegen te houden toen ze op de radio hoorden dat er een slachtpartij aan de gang was.

Enkele uren voor het bloedbad zette Rodger een filmpje op YouTube waarin hij de moordpartij aankondigt. Hij spreekt zijn haat uit voor alle mooie meisjes en is uit op wraak op iedereen die een beter leven heeft dan hem.

Elliot Rodger op zijn eersteklassevlucht naar Groot-Brittannië
Facebook Elliot Rodger op zijn eersteklassevlucht naar Groot-Brittannië
Rodger op de première van 'The Hunger Games'
Facebook Rodger op de première van 'The Hunger Games'
Rodger in zijn Mercedes (40.000 euro).
Facebook Rodger in zijn Mercedes (40.000 euro).