Dj Mattie onzeker over rol in leven tweeling: "Soms heb ik het gevoel dat ik de wereld aankan en vijf uur later stort ik weer in"

anp
Mattie Valk weet nog niet welke rol hij zal spelen in de toekomst van de veel te vroeg geboren tweeling die zijn ex eind maart op de wereld zette. De Nederlandse dj, niet de biologische vader van de meisjes, ging vandaag bij zijn terugkeer op Qmusic uitgebreid in op het persoonlijke drama.

"Hoe het met mij gaat, is de afgelopen tijd een hele moeilijke vraag geworden", zei Mattie. Hij las een brief voor die hij had gemaakt om zijn gevoelens goed onder worden te kunnen brengen. "Vandaag kan ik zeggen dat het beter gaat. Maar vergeef mij als ik de komende weken nog niet als de oude klink."

De 31-jarige Mattie heeft zijn ups en downs. "Soms heb ik het gevoel dat ik de wereld aankan en vijf uur later stort ik weer in."

Na de brief sprak het radioduo nog even verder over de gebeurtenissen. Wietze stelde de vraag die ontzettend veel gesteld is de afgelopen tijd: hoe gaat het met de tweeling? "Ik ken de details niet, maar het gaat goed met de kinderen. De vooruitzichten zijn dat dat twee prachtige meiden worden", beantwoordde Mattie.

De dj heeft nog steeds contact met zijn ex Kirsten, maar weet nog niet wat de rest van de tijd gaat brengen. "Hoe in de toekomst de relatie tussen mij en de kinderen zal zijn weet ik niet. Momenteel gaat iedereen zijn eigen weg."

Mattie bedankte Wietze voor zijn steun en Wietze prees zijn collega voor hoe hij omgaat met het hele gebeuren. Ook de luisteraars werden uitvoerig bedankt. "Wij hebben echt de beste luisteraars van de wereld", klonk het.