Dit is de ultieme wraak van tiener (17) na pesterijen

Ollie Forsyth
Facebook Ollie Forsyth
Ollie Forsyth is nog maar 17 jaar oud, maar hij heeft al enkele succesvolle bedrijven opgestart. Het zag er echter lang niet goed uit voor de jonge Brit, want hij werd zo hard gepest dat hij een einde aan zijn leven wou maken.

Ollie uit Pury End in het Engelse Northamptonshire vertelt aan MailOnline dat hij naar een buitengewone school ging die hem hielp met zijn dyslexie. Daarna veranderde hij van school en toen begonnen de zwaarste drie jaren uit zijn leven. Ollie werd zowel op school als op het internet gepest.

"Het is een mooi bewijs aan de pestkoppen dat ik niet gefaald heb."

Ollie Forsyth

Hoge winsten

Heel lang hield Ollie de pesterijen voor zichzelf, maar uiteindelijk stortte hij toch zijn hart uit bij een raadgever op school. Die zei hem dat hij ervoor moest gaan en dat hij ooit een miljardair zou worden. "Dat heeft mij naar succes geleid", zegt Ollie. "Ik werd gepest en wou een einde aan mijn leven maken, maar ik zei tegen mezelf dat ik ooit miljonair zou worden en dat mijn pesters ooit voor me zouden werken."

En zo geschiedde: zijn bedrijf 'Ollie's Shop', een online kledingbedrijf, maakte in het eerste jaar al 17.000 euro winst. Ondertussen maakt het bedrijf al 40.000 euro winst per jaar.

"Mijn carrière als zakenman begon toen ik zes was en ik mijn ouders 20 cent voor een kop thee vroeg", zegt Ollie. "Ik had ook een carwashbedrijfje en verdiende 9.000 euro per jaar met een snoepwinkel op school."

"Nu vragen studenten mij constant om samen te werken, terwijl ik vroeger gepest werd. Het is een mooi bewijs aan de pestkoppen dat ik niet gefaald heb."

Ollie en Richard Branson, dat andere succesvolle buitenbeentje
Facebook Ollie en Richard Branson, dat andere succesvolle buitenbeentje
Facebook