Disney opent eind augustus Star Wars-gebied: luchtfoto’s geven een voorproefje

Bioreconstruct
Het nieuwe Star Wars-gebied in de pretparken Disneyland Anaheim en Disney World Orlando is bijna klaar. Eind augustus kunnen de gasten rondwandelen op een niet eerder getoonde planeet: ‘Star Wars: Galaxy’s Edge’

De fans kunnen in een rotsachtige landschap rondlopen waar gebouwen en ruimteschepen in het Star Wars-thema te bewonderen zijn. Ook zijn er twee hoofdattracties. In de eerste krijgen de gasten de controle over de Millennium Falcon en volbrengen ze een geheime missie. De bestuurder kiest zelf waar hij heenvliegt. In de andere attractie kom je in een gevecht terecht tussen de First Order en de Resistance. Doorheen het park komen de Star Wars-karakters  tot leven.

In het park zullen ook restaurants zijn waar alcoholische dranken zullen worden verkocht. Het is de eerste plek in een Disney-pretpark waar dit is toegelaten.

In laagseizoen kost een toegangskaartje voor een dag 93 euro. In hoogseizoen 133 euro. Het kost Disney ruim een miljard euro om het themapark te bouwen.

Bioreconstruct
Bioreconstruct
Bioreconstruct2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • erik vercammen

    David Taelemans dat is Amerika niet he Disneyland Parijs. In amerika is alcohol in de bury waar kinderen zijn uit den boze. Ik denk dat het park ook niet op kinderen gericht is! Meester Star Wars fans zijn wat ouder. In Amerika kan je zelfs geen bird of alcohol drunken in de cafeteria van een ziekenhuis!

  • David Taelemans

    In Disneyland Parijs kan je ook alcohol drinken in de restaurants hoor..;)