Directrice kleuterschool krijgt kopstoot van mama die ze wou spreken over gedrag van haar dochter

iStock
De directrice van een Franse kleuterschool zit thuis met een gebroken neus. Ze is minstens drie weken out nadat ze van een mama van één van haar kleuters een kopstoot kreeg.

De directrice van de kleuterschool in Sainte-Foy-lès-Lyon had de mama vorige vrijdag na schooltijd uitgenodigd op haar bureau om eens bij te praten over het gedrag van haar dochter. De 35-jarige mama was echter niet opgezet met haar commentaar en opmerkingen. Ze reageerde agressief. En toen de directrice haar vroeg om het bureau te verlaten, werd ze getrakteerd op een kopstoot. Resultaat: een gebroken neus en minstens drie weken werkonbekwaam. De agressieve moeder werd opgepakt. Ze gaf de feiten toe en zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.
22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Anny Bollens

  Agressie wordt niet genoeg gestraft, en dus ze staan klaar om opnieuw te beginnen!

 • Eric Audenaert

  De dochter haar gedrag in de school zal ze wel geleerd hebben van de arrogante moeder . Wat als dat kind ouder wordt ?

 • Milan de Meulenaere

  Moeder opvoeding 0/10

 • Clement Asselman

  Geef ze een zware boete en een torenhoge schadebetaling! Dat voelt die soort het meest! We zullen geen vragen stellen over de herkomst van die Rockette?

 • guido vermeyen

  Ik denk dat het beroep van bodyguard in de lift zit...