Deze studentes zijn seksberichten beu en nemen gepast wraak

rv
Twee studentes hebben gepast revanche genomen voor de vele berichtjes waarin jongens hen om seks vroegen. Jessica Zharnest en Lexi Fragola maakten voor Halloween t-shirts met daarop meer dan dertig seksueel getinte sms- en facebookberichten die ze de afgelopen maanden kregen toegestuurd.

De eerstejaars trokken zo als 'fuckboys' verkleed naar de Halloweenfuif op de universiteit van Connecticut. Talloze verbaasde blikken volgden.

Studentes omhelsden hen en enkele jongens gaven hen een 'high-five'. Op het feest waren ook enkele van de kerels aanwezig die hen de seksberichtjes hadden verstuurd. Sommige onder hen moeten een koude douche van jewelste hebben gekregen. Op de achterkant van de t-shirts stonden namelijk naast enkele berichten truitjesnummers afgebeeld. Wie een beetje vertrouwd is met de verschillende sportploegen die de universiteit rijk is, weet dus perfect wie de vriendinnen precies bedoelen. Enkele jongens verlieten met het schaamrood op de wangen het feest.  En om het voor hen nog erger te maken: de t-shirts zijn een hit op de sociale media.

Zharnest en Fragola willen zo andere studentes waarschuwen voor de praktijken van sommige studenten. Onder meer deze berichtjes stonden op de t-shirts van de vriendinnen afgedrukt: "Ik ben nu zeven maanden single, waarom hebben wij nog niet gesekst?", "Stuur me eens naaktfoto's".

rv


Video