Deze Belg opende een authentieke frituur in Pattaya: “De witte kassa was voor mij de druppel”

Brussels nachtwereldfiguur opende in het Thaise Pattaya zijn eigen FritKot

Pierre Engels in zijn frituur.
Douglas De Coninck Pierre Engels in zijn frituur.
Er zit een hoop nostalgie in het project, maar Pierre Engels is niet minder trots. In Pattaya, zowat de mondiale hoofdstad van het sekstoerisme, opende de Brusselaar een authentieke Belgische frituur. “Vijfhonderd kilometer door Thailand moeten reizen, maar toch gevonden: ossevet.”

Je hebt 9% van dit artikel gelezen




17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan Verheyen

    In welke straat is deze fritkot?

  • Luc Antheunis

    Kan men als "farang" zomaar een frietkot beginnen?

  • guido de cock

    Omdat met de witte kassa veel horeca die te goedkoop werkte failliet ging. Jet effect van de witte kassa is dat de prijs voor de eindverbruiker is gestegen. Dus idd het was een maat voor niets want de burger wordt armer en de staat legt meer beslag op de vrij circulerende geldmassa

  • Bob Verhoeven

    Van al diegene die commentaar geven (Positief of Negatief) op het initiatief van deze man om een fritkot te openen in Pattaya had ik graag is vernomen hoeveel er daarvan al in Pattaya zijn geweest.

  • Luc Van Hemelen

    Witte kassa de doodsteek? Ja manneke, den tijd van 80% int zwart te doen is passé hé...de jonge ondernemers in de horeca vinden het alles behalve een doodsteek....