Deze 4 kandidaten zouden bovenaan lijst staan om Sarah Sanders te vervangen

Sarah Sanders en haar rechterhand Hogan Gidley.
BSRagency BSR Agency Sarah Sanders en haar rechterhand Hogan Gidley.
De Amerikaanse president Donald Trump bekijkt momenteel wie Sarah Sanders (36) moet vervangen als woordvoerder van het Witte Huis en 4 namen zouden bovenaan zijn lijstje staan. Dat heeft een anonieme vertrouweling van de president aan persbureau Reuters gemeld.

Sanders legt eind deze maand haar functie van woordvoerder neer en keert terug naar haar thuisstaat Arkansas. Ze zou daar een gooi naar het gouverneurschap overwegen in 2022. Sanders was ongeveer twee jaar de woordvoerder van het Witte Huis.

Bron

De vier mogelijke opvolgers zijn volgens de bron van Reuters Hogan Gidley (de vicewoordvoerder van het Witte Huis), Stephanie Grisham (de communicatiedirecteur van first lady Melania Trump), Heather Nauert (de voormalige woordvoerster van het ministerie van Buitenlandse Zaken) en Tony Sayegh (de woordvoerder van het ministerie van Financiën).


Het Witte Huis geeft voorlopig geen commentaar. Trump zei in een interview met Fox News wel al dat de job van woordvoerder erg gegeerd is. En hij liet zich ontvallen dat Grisham in het bijzonder een erg goede kandidate is.

Stephanie Grisham tijdens het staatsbezoek van de Trumps aan het Verenigd Koninkrijk eerder deze maand.
AFP Stephanie Grisham tijdens het staatsbezoek van de Trumps aan het Verenigd Koninkrijk eerder deze maand.
Heather Nauert.
AFP Heather Nauert.
Tony Sayegh bij de inhuldiging van Trump.
Facebook Tony Sayegh bij de inhuldiging van Trump.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • André Gijbels

    Zodra ze het Witte Huis verlaat, ge we haar horen en zien op de media, wat er allemaal in het Witte Huis gebeurt rond Trump