Democratische senator Michael Bennet kandidaat nummer 21 voor presidentsverkiezingen

De Democratische senator voor Colorado, Michael Bennet, zal zich kandidaat stellen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen.
AP De Democratische senator voor Colorado, Michael Bennet, zal zich kandidaat stellen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen.
De Democratische senator voor Colorado, Michael Bennet, zal zich kandidaat stellen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dat heeft hij vandaag aangekondigd in een Amerikaanse ochtendshow. Hij voegt zich daarmee bij twintig andere kandidaten.

De 54-jarige Bennett, die als gematigd geldt en die bekendstaat voor zijn werk over de onderwijs- en immigratiehervorming, moet het begin volgend jaar binnen zijn partij opnemen tegen 20 andere kandidaten, onder wie de favorieten Joe Biden, voormalig vicepresident, en senator Bernie Sanders. 

De winnaar van de Democratische voorverkiezing mag het in november 2020 opnemen tegen de Republikeinse president Donald Trump.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Janssens

    21 losers die Trump willen afzetten. Ben benieuws welke kleur hun gezicht gaat krijgen als die aan zijn tweede termijn begint.