Dakloze vrouw duwt 13-jarige dochter in prostitutie voor sigaretten, drankjes en geld

Getty Images
Een dakloze Roemeense vrouw is gearresteerd in Sicilië omdat ze haar 13-jarige dochter de prostitutie in dwong. In ruil kreeg de vrouw geld, sigaretten, drankjes, een douche of een slaapplaats.

De Italiaanse politie zei in een verklaring dat ze ook vier mannen heeft gearresteerd die de tiener seksueel misbruikten, inclusief een 90-jarige. Ze zullen vervolgd worden voor verkrachting. 

De feiten vonden plaats in de zuidoostelijke provincie Ragusa, waar het meisje illegaal aan de slag was in de tuinbouw. De politie ontdekte het misdrijf bij een onderzoek naar misbruik van illegalen in de plaatselijke landbouw.
Volgens de agenten had het meisje gedwongen seks met landarbeiders uit Italië, Roemenië of Noord-Afrika, in het veld of in verlaten huizen. Oudere mannen misbruikten haar in ruil voor gastvrijheid voor haar en haar moeder. 

“Iedereen wist ervan en niemand sprak, ze keken allemaal de andere kant op, of nog erger, ze maakten van de situatie gebruik om te proberen om ook seks met haar te hebben,” zo verklaarden de agenten. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Charlotte De greef

    Vreselijk! Dit arme, arme kind. Wat een afschuwelijke moeder, die naam niet waardig. Ik heb zelf een dochtertje van 13, ik mag er niet aan denken. Sommige mensen zijn te slecht voor woorden.