Dader schietpartij in kerk kwam om door zelfdoding

Devin Patrick Kelley (26) zou zelfmoord gepleegd hebben na de aanslag in de kerk.
EPA, Twitter Devin Patrick Kelley (26) zou zelfmoord gepleegd hebben na de aanslag in de kerk.
De dader van het bloedbad in een kerk in Texas zou door zelfdoding om het leven zijn gekomen, nadat hij op de vlucht voor een gewapende burger door een kogel was getroffen. Dat meldde de zender CNN vanmorgen (plaatselijke tijd) onder aanhaling van de lokale sheriff Joe Tackitt.

De 26-jarige Devin Patrick Kelley had gisteren in de kerk in het plaatsje Sutherland Springs het vuur geopend en 26 mensen gedood. Een twintigtal anderen liep verwondingen op. De dader werd na zijn het bloedbad dood in zijn wagen teruggevonden.

De kerk waar Devin Patrick gisteren het vuur opende.
EPA De kerk waar Devin Patrick gisteren het vuur opende.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • kerim aksu

    Niet de dader maar de terrorist komt om door zelf doding dat is de juiste titel

  • Meert Dominique

    Dus niet omgekomen in een vuurgevecht met "de held". Donald zal ook zijn felicitaties moeten inslikken. De schutter is het 27ste slachtoffer van de wapengekte in de US. RIP America.