Daar zijn de theorieën over de dubbelgangster van Melania Trump weer

BELGA
Donald en Melania Trump zetten dinsdag voet op Belgische bodem en prompt doken de complottheorieën over een mogelijke dubbelgangster van de Amerikaanse First Lady weer op. Fake of niet?

Vorig jaar in oktober werd er al geopperd dat er een valse Melania in omloop zou zijn. Actrice en comedian Andrea Wagner Barton lanceerde de theorie op haar Facebook: "Wil de echte Melania nu opstaan aub?" Trump specificeerde toen tijdens een persconferentie: "Mijn vrouw Melania, die hier toevallig naast mij staat". Dat zou je volgens Wagner Barton enkel zeggen als dat NIET het geval zou zijn. Haar post ging viraal.

BELGA

En nu is het weer prijs. Foto's van het presidentskoppel dat in Melsbroek samen uit Air Force One stapte, wakkeren de vlam van de dubbelgangertheorie opnieuw aan. Volgens de aanhangers ervan leek mevrouw Trump niet op zichzelf te lijken. Bewijs in hun ogen dat ze inderdaad een stand-in heeft. Nog koren op de molen voor de 'believers': een van de bodyguards van Melania Trump lijkt sprekend op haar.

De 48-jarige Melania Trump verscheen een tijdlang niet in het openbaar. Ze zou een nierziekte gehad hebben en op 14 mei een operatie ondergaan hebben. Ze verbleef vijf dagen in het ziekenhuis en liet zich een maand niet zien. Volgens sommigen was het een excuus om te verhullen dat ze zich met haar twaalfjarige zoon Barron weer had teruggetrokken in de Trump Tower in New York. Anderen meenden dat ze een facelift had laten uitvoeren.

Dit was volgens sommigen de fake Melania.
Photo News Dit was volgens sommigen de fake Melania.

Waarom een dubbelgangster? Die zou de First Lady soms moeten vervangen voor publieke optredens. Vandaar ook dat Melania vaak een zonnebril draagt, en andere accessoires of kledingstukken die haar gezicht deels bedekken.

Hillary Clinton kreeg in 2016 eveneens af te rekenen met dat soort theorieën. Toen stelden sommigen dat ze niet alleen een stand-in gebruikte maar zelfs een hologram om zich te laten vervangen nadat ze onwel was geworden tijdens haar presidentscampagne.

BELGA
REUTERS
REUTERS
BELGA
BELGA
BELGA22 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Edmond Dillien

  Of die nu zijn vrouw of een schijnvrouw bij heeft maakt niks uit, dat hij weer naar hier komt da's het ergste, al die verkeers- en milieuhinder die hij veroorzaakt gewoon om hier wat te komen paraderen iets ietsje te, he.

 • Peter Bonacasa

  Waarom niet in airforce one, Roland. Het is geweten dat de Trumpadministratie reisje heeft verkocht aan sympathisanten en donors in dat vliegtuig.

 • Bernaerts Diane

  Wat er ook van zij: het eerste dat me opviel, was dat haar gezicht er meer "gezwollen" uitzag dan anders. Ik dacht eerlijk gezegd dat ze net weer een botox-behandeling had ondergaan, maar een double? Vergezocht, maar het zou kunnen.

 • Edmond Dantès

  Kan me niet voorstellen dat er 2 vrouwen op de wereld zijn die naast dat soepkieken willen lopen.

 • Roland Desnyder

  En in AIR FORCE ONE ....kom nou , beetje logisch blijven hé , vreemden komen daar niet in !!!