Da's lef hebben: een van meest gezochte Spaanse drugsbaronnen duikt op in muziekclip

De gezochte drugsbaron Francisco Tejón.
YouTube De gezochte drugsbaron Francisco Tejón.
Een van de meest gezochte drugbaronnen in Spanje heeft lef. Francisco Tejón is opgedoken in een muziekclip van een reggaeton-zanger. "Hij is het, er bestaat geen twijfel over", zegt een politiewoordvoerder in de krant El Mundo. De politie is de video nu aan het analyseren.

Sinds zijn broer Antonio (34) in juni werd opgepakt, is de 39-jarige Francisco Tejón de enige leider van de beruchte clan "Los Castanas". De politie vermoedt dat de bende 70 procent van de lucratieve hasjhandel in de Andalusische provincie Cadiz controleert.

De arme regio rond La Línea de la Concepción, in de buurt van Gibraltar, is al decennialang een drugsbolwerk. De drugs worden via de Straat van Gibraltar vanuit Marokko naar Spanje gesmokkeld, om vervolgens naar heel Europa verspreid te worden. 

De oudste Tejón-broer duikt nu dus op in een clip van de zanger Clase A. De twee zijn er onder meer te zien in een luxewagen, een Bentley Continental, en feestend met champagne in een huis vol schaarsgeklede vrouwen. 
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • dirk belis

  Die rapper vind hem en de politie niet?Echt?

 • paul van de velde

  Die mens zal ook een centje willen bij verdienen zekerst ? Zo een Bentley Continental kost geld hoor ! Weten jullie wel wat het kost aan verzekering en wat die verstookt aan benzine ?

 • Ruud Roeders

  wedden dat ze hem niet vinden .

 • José Gonzales

  Oppakken en gelijk straffen die rapper!

 • isabel da silva

  Is dat lef hebben ? Hier in Belgie lopen de drugsbaronnen met een smile het gerechtsgebouw van Hasselt buiten . Hun met drugsgeld betaalde advocaat heeft een procedurefout gevonden .