Exclusief voor abonnees

Corona wil maar niet wijken in de VS, met nieuwe pieken in het zuiden terwijl Trump doet alsof er niets aan de hand is

Ziekenhuizen in Houston, Texas, kunnen de toestroom van coronapatiënten amper aan. Er moeten hardes keuzes worden gemaakt wie gered wordt.
Foto Mark Felix / AFP Ziekenhuizen in Houston, Texas, kunnen de toestroom van coronapatiënten amper aan. Er moeten hardes keuzes worden gemaakt wie gered wordt.
In het zuiden van de Verenigde Staten woekert de corona-epidemie zonder al te veel beperkingen door. President Trump probeert zoveel mogelijk te doen alsof er niets aan de hand is. 

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jean Vangronsvelt

  De leugens van de media lopen de spuigaten uit.

 • Willy CAUBERGS

  Beste media en op welke uitspraak van Trump maken jullie deze conclusie ?? Per hoofd doen wij het in België nog altijd veel slechter waarom hoor ik dan hier niet dat bv koning Filip nog altijd doet of er niets aan de hand is , kijk de media eens na de laatste maanden hier waren virologen dat spraken van geen paniek het is maar één griepje of mondmasker niet nodig zoals vooral onze linkse viroloog Van Ranst met een uitgestreken gezicht op elk media kanaal dat hij kon gebruiken .

 • jim choose

  Niemand belet de demokraten in de US om een mondmasker te dragen en in hun kot te blijven?

 • willem merken

  Nu nog wachten tot hij zelf het virus heeft, dan zal het snel veranderen.

 • Carine Poelman

  Effe vergeten te melden dat België nog steeds het record heeft met het hoogste aantal doden heeft per inwoner. Dus andere landen niet gaan zeggen hoe het moet hé