Colombiaanse soldaten sterven na val van grote hoogte bij vliegshow

Jesus Mosquera en Sebastian Gamboa bungelen met de Colombiaanse vlag van een kabel uit een helikopter net voor het dodelijke incident.
AFP Jesus Mosquera en Sebastian Gamboa bungelen met de Colombiaanse vlag van een kabel uit een helikopter net voor het dodelijke incident.
Twee soldaten van de Colombiaanse luchtmacht zijn om het leven gekomen, nadat ze tijdens een vliegshow van grote hoogte omlaag waren gevallen. Dat bevestigt president Ivan Duque op Twitter. 

De soldaten hingen aan een grote Colombiaanse vlag die door een helikopter aan een snoer in de lucht werd voortgetrokken boven de stad Medellín. Op een video die op het internet werd verspreid, is te zien hoe het snoer knapt en beide mannen tientallen meters omlaag storten.


De oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk. Duque kondigde aan dat het ministerie van Defensie snel klaarheid zal scheppen.

AP
AFP1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • guido vermeyen

    En de meerwaarde van die "stunt" ?Eens iets anders tonen aan het publiek?