Clinton bezoekt Oktoberfest en draagt lederhose

Bill Clinton (l) en een gast in de K'fer marquee, vanavond tijdens het Oktoberfest in München.
AP Bill Clinton (l) en een gast in de K'fer marquee, vanavond tijdens het Oktoberfest in München.
Bill en Hillary Clinton hebben verrassend een bezoek gebracht aan het Oktoberfest in de Duitse stad München. De oud-president (72) en voormalige presidentskandidate (70) maakten begeleid door een grote groep agenten hun opwachting in een biertent.

Bill Clinton had zich voor de gelegenheid in traditionele lederhose gehesen. Hij leek het naar zijn zin te hebben. Het duo bezocht een biertent die populair is onder beroemdheden. Die gelegenheid blijft langer open dan andere locaties op het festival, maar volgens de website van Oktoberfest kan het lastig zijn om voorbij de uitsmijter te komen. Dat bleek geen probleem te zijn voor de Clintons, die arriveerden in een zwarte wagen.

Bill Clinton was van 1993 tot 2001 de president van de Verenigde Staten. Zijn echtgenote Hillary deed later ook een gooi naar het presidentschap, maar verloor de verkiezingen in 2016 van Donald Trump.

De voormalige Amerikaanse president en zijn echtgenote arriveren op het 185ste Oktoberfest in München.
AFP De voormalige Amerikaanse president en zijn echtgenote arriveren op het 185ste Oktoberfest in München.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • wim rooyakkers

    Zonder sigaar?

  • Jacques-Philippe Leclerc

    Ik hoop dat ze daar blijven...

  • Geert Van de Moortele

    Schijnheilige zou Toon Hermans zeggen.