Chauffeur schoolbus verkracht meisje (10) voor ogen van andere kinderen

In Maleisië heeft de chauffeur van een schoolbus een tienjarig meisje verkracht. Het verschrikkelijke tafereel ontrolde zich voor de ogen van de andere kinderen. Dat schrijft The Star.

Een kleuterleidster, die toevallig langskwam, hoorde het meisje schreeuwen en riep de hulp in van andere omstanders. Die drongen de schoolbus binnen en betrapten de 51-jarige chauffeur op heterdaad. Er ontstond een handgemeen. De chauffeur kreeg een flinke rammeling, waarop twee politiemannen toesnelden.

Kleren van het lijf gerukt
Uit het onderzoek en getuigenverhoor is gebleken dat de chauffeur zijn bus aan de kant van de weg had geparkeerd. Hij greep zijn prooi vast en rukte de kleren van haar lijf. Nadien besprong hij het meisje. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Niet de eerste keer
Ook werd duidelijk dat de buschauffeur niet aan zijn proefstuk was. De onverlaat had al eerder meisjes verkracht. Hij vergreep zich aan de kinderen die als laatsten uit de bus moesten stappen. De politie probeert zijn andere slachtoffers op te sporen. (eb)