Exclusief voor abonnees

Chauffeur Nederlandse wensambulance vervult laatste wens van zijn vader: “Alleen maar zitten huilen”

De vader van Arjan Verhoeven uit het nederlandse Alblasserdam wilde nog één keer naar de camping in Nieuwe-Tonge.
Privéfoto De vader van Arjan Verhoeven uit het nederlandse Alblasserdam wilde nog één keer naar de camping in Nieuwe-Tonge.
Het was de zwaarste laatste wens die vrijwilliger Arjan Verhoeven van de Stichting Ambulance Wens in Nederland in vervulling liet gaan. Die van zijn eigen vader. “Ik heb alleen maar zitten huilen.”

Arjan Verhoeven (37) werkt al een jaar of zeven als chauffeur voor Stichting Ambulance Wens, maar niet eerder kwam het zo dichtbij. Afgelopen zaterdag reed hij zijn eigen vader Cees (73) naar camping De Grevelingen in het Nederlandse Nieuwe-Tonge om afscheid te nemen van de plek die zo lang zijn tweede thuis was. “Normaal huil ik niet, maar ik heb zitten huilen die dag. Dat was niet normaal. Wat was dat zwaar. Ik zag mijn vader afscheid nemen van alles, zijn hondje vastpakken, iedereen stond te huilen. Dan kan je wel een stoere vent zijn, maar dan breek je toch, hoor.”

Je hebt 28% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.