Carjackers stelen auto... en baby van vier weken oud

MEISJE LEVEND EN WEL GEVONDEN, DADERS SPOORLOOS

(Illustratiefoto)
KOS (Illustratiefoto)
Goed nieuws uit Birmingham. De Engelse politie heeft de baby gevonden die deze namiddag was meegenomen door carjackers. Die hadden deze namiddag de auto van de moeder van het vier weken oude meisje met geweld gestolen. De moeder raakte gewond aan de benen. De daders zijn spoorloos.

Volgens de Britse politie werd het meisje een uur na haar ontvoering gezond en wel aangetroffen in een gezondheidscentrum. Kort voor 16 uur werd het kind meegenomen door carjackers die het op de auto van haar moeder hadden gemunt. De vrouw raakte bij de overval gewond aan de benen en werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht, meldt The Independent. De baby verkeert in goede gezondheid. Moeder en dochter zullen zo spoedig mogelijk met elkaar herenigd worden, zegt de politie op Twitter.

De carjackers en de gestolen Audi A3 zijn nog spoorloos. Tientallen politieagenten houden een klopjacht op de criminelen, meldt de Britse nieuwssite Express.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • rudolf jacobs

    waarom stelen die nu eens nooit een auto van een regerings functionaris