Caravan komt los van auto en maait voetgangster van de stoep: vrouw (69) vecht voor haar leven

(Illustratiefoto)
iStock (Illustratiefoto)
Een voetgangster van 69 jaar is gisteren levensgevaarlijk gewond geraakt in Engeland. De dame werd van het voetpad gemaaid door een caravan, die was losgekomen van een voorbijrijdende auto.

Het ongeluk vond gisterennamiddag plaats in de Engelse stad Sheffield, melden Britse media. Een woordvoerder van de lokale politie bevestigt dat de hulpdiensten omstreeks 14.20 uur werden opgeroepen voor een botsing tussen een caravan en een voetgangster. Volgens The Independent werd de vrouw van de stoep gemaaid door een caravan, die was losgekomen van een voorbijrijdende witte Toyota.

Het slachtoffer is een 69-jarige vrouw. Ze werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en vecht vandaag nog steeds voor haar leven. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de crash. Ze vraagt aan getuigen om zich te melden.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Erwin Vandriessche

    @Maarten Jacobs: iedere caravan of zware aanhangwagen >750kg heeft verplicht een oplooprem met daaraan een breekkabel die de handrem dan optrekt, voor als die zou loskomen van het trekkend voertuig. Anders is dit gesteld met aanhangwagens 750 kg. Wel moet gezegd dat moderne wagens geen goed vasthechtingspunt hebben.

  • Maarten Jacobs

    Hoeven ze aan de overkant van de Noordzee niet verplicht die veiligheidsketting te leggen zoals dat hier het geval is?