Canadese vindt na 46 jaar Nederlandse vader die onverwacht beroep blijkt te hebben in Thailand

A special thank you to my amazing Facebook community for helping me find my father after 46 years.I could have never done it without all of the support I received on Facebook.I'm filled with gratitude and want to thank you from the bottom of my heart.And I can't wait to meet my dad in person very soon.

Posted by Melonie Dodaro on Wednesday, June 3, 2015
Melonie Dodaro is 46 en woont in Canada. Ze was op zoek naar haar biologische vader uit het Nederlandse Zwolle en na drie dagen had ze beet. Met dank aan de Twitter en Facebook. Haar vader zit in Thailand, waar hij een speciaal beroep heeft.

"Zijn naam is Cees de Jong, geboren op 2 maart, in 1946/47 (of zelfs 1948)", schreef ze op Facebook. "Geboren in Zwolle in Nederland, denk ik. Hij was in Canada in 1968 en trok daarna naar Sydney in Australië. Ik weet niet waar hij nu woont."

Dat was genoeg om Cees de Jong te vinden. Hij bleek een bekende Elvis-imitator te zijn in Pattaya in Thailand. Zijn artiestennaam is Colin Young.

Melonie Dodaro, uit Kelowna in Brits-Columbia, wil haar vader en haar halfbroer en halfzus - luisterend naar de namen Elvis en Priscilla, wat dacht je? - nu zo snel mogelijk ontmoeten. Ze heeft haar biologische vader wel al via de telefoon gesproken. Ook hij zou geprobeerd hebben haar op te sporen.

De Jong was schilder in Toronto in 1968, waar hij Melonies moeder, Jennifer, ontmoette. Hij woont intussen al 16 jaar in Pattaya.

kos