Cameraman toont nooit eerder verschenen beelden van 9/11

Zeventien jaar na 9/11 heeft een voormalige cameraman van de Amerikaanse nieuwszender CBS News nieuwe beelden van de aanslagen gedeeld op YouTube. Hij toont de ruwe beelden, waarop te zien is hoe mensen wegrennen van de site en volledig onder het stof zijn.

Op de beelden zie je ook hoe hulpdiensten de vele slachtoffers proberen redden en hun uiterste best doen om zo veel mogelijk mensen te redden. Ook de instorting van de tweede WTC-toren heeft de cameraman kunnen filmen. Er kwam een enorme stofwolk op hem af en je ziet mensen rennen voor hun leven.

Bij de aanslagen op 11 september 2001 lieten bijna 3.000 mensen het leven.

Bekijk hier alle beelden: 

Mark LaGanga53 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Fred Fourgon

  Het blijft me nog steeds kippenvel bezorgen. Het blijft irreëel en je kan het steeds opnieuw bekijken, maar begrijpen kan je het nooit.

 • pieter De Potter

  Architecten weten maar al te goed dat een staalskeletbouw niet tegen algemene grote hitte op één verdieping kan. En de hittewerende bekleding werd weggeslagen van de pijlers, en de sprinklers werkten niet weer door de grote schade. Niks opgezet spel.

 • Marco Maerten

  Eric Deleu,dat is intussen al achterhaald vanwaar die beelden kwamen.Die juichende menigte had helemaal niets te doen met de aanslagen.Dat ging over een totaal andere reden.Bovendien zijn die 'aanslagen' georkestreerd om Irak te kunnen binnenvallen omwille van...(volg gewoon de weg van het geld en de olie)

 • Frans Dedokker

  Die dag was bijna heel molenbeek feest aan het vieren..

 • Jamal Bel

  Ja ok dit mocht niet gebeuren,met alle respect voor de slachtoffers maar hoeveel onschuldige doden zijn er nadien gevallen zogezegd als collateral damage..honderdduizenden!!!